idag då


här är min jakob på mirabell, ersbodas skabbigaste pizzahak. åt den äckligaste kebabtallriken jag någonsin ätit i hela mitt liv. bränd kebab, vattnig sås o ofärdiga pommes frittes. FY. Fy.

hade ba en lektion idag, slutade tio, åt lunch på skolan med jessica, alexander o ida, sen tog jag buss1 till jakob o väckte honom. hehe. då blev han glad. nu är jag hemma hos mig med jennica, vi ska fara till stan o köpa godis om hon får bestämma. oj oj oj vilken bra bloggare jag är ibland. jag måste iallafall städa mitt rum o plugga till prov imorgon. pus

mamma!


gief, finns på tshirtstore.... ;) ;)

livet e som en berg o dalbana


hej.
har inget att skriva egentligen, vill ba säga hej. hej på er alla. nu ska jag vakna till, fräscha till mig lite o sen ska jag klippa grannar.

jag är inte över dig än




lyssnar på melissa horn och tar kort på dagens outfit i väntan på jakob. snart kommer han hit o då ska jag pusa han. jag vet att det ska stå HONOM, men nu lägger jag fan av med att vara språkpolis o svenskanazi som jag så fint blivit kallad. nu är det min tur att va lite slarvig o norrlänsk!!!

ps. kolla vad långt mitt hår har blivit! jippi!


uppdatering: kom på att man kanske ska skriva vart kläderna är ifrån...
tröja - american apparel
kjol - åhlens
klocka - uropenn
väska - loppis för 30 spänn
ghettoloops - H&M, typ fyra år gamla


hej från amtilda


jag har en ny kjol

och ett nytt rosettdiadem men det syns inte så väl


take a walk down memory laaane....






nu kan väl förfan sommaren komma tillbaka, hoppa över min födelsedag och julafton, snabbspola till sommaren 2010. ok??? hehe man kan tro att jag bara har blonda kompisar... fast det har jag ju typ bara... majoriteten är blonda.

din lilla apa



jag har just precis städat klart rummet, och linda vaknade nyss. fattar inte hur hon kan sova när jag dammsuger och håller på..? nu blir det tidig middag med snuttan - kvarterspizzerian. en kebabtallrik till mig tack! så jäkla sugen. kebabtallrik eller sushi är jag sugen på.


...nu frågade hon mig om jag har täckbyxor. hon är inte riktigt klok.

dygna, ruter sju, new moon, pizza, fest, mkt kaffe, osvosvosv


här ligger två maskar o sover

hej på er, nu var det ett tag sen jag uppdaterade. hela helgen har hunnit gå, oj oj oj. orkar inte ta upp vad jag gjort i helgen, men jag kan säga detta: jag är en jävel på ruter sju. det fick vi reda på klockan halv åtta i söndagsmorse efter ett par omgångar.

JUSTE, detta kan jag inte undvika att nämna, jag och verris såg new moon i lördags!! satiken. den var ruskigt bra och satiken vad jag längtat efter den.

miracle of love

ibland blir jag rädd för mig själv.
för typ en timme sen skulle jakob fara hem, jag klänger mig fast vid honom o säger "gåå inte, lämna mig inteeeee, stannaaa....!!!"

.....!!?!?!?!!?

va hende liksom, jag har typ börjat hata att vara ensam. måste träna upp det där, typ låsa in mig i källaren o sitta där ett dygn och bara vara ensam. kanske läsa lite serietidningar o kolla på mia och klara säsong två. äta frödinges kladdkaka. rätt skönt att va inlåst i en källare.





o

jag har kämpat med det här jävla inlägget i säkert en halvtimme nu, nu ger jag upp.





den här fjärilen SKA sitta på min handled innan nästa år. OK?


pictures of you - the cure


DaaGeNS oUtFIT nummer tre är det väl




kofta - ****** (nä skoja, hahaha, lindex)
kjol - hm
body - monki
klocka - regal


hej
nu ska pappa köra mig till skolan
känns OK

ser ni mitt lilla kollage där bak på väggen? fint va.

asså, jag älskar detta


kusinbarn


manne e nog den goaste sexåringen jag vet. utan tvekan. o hugo är den finaste åttaåringen jag vet, o ninni den finaste flickan jag vet.

kör fortare, kör fortare


nu ere jag som städar mitt lortiga rum
sen ere jag som möblerar om här
sen ere jag som målar om mina naglar


jag blir så jävla less fort
inget e typ i lådorna,
allt e på golvet.
less less less kan ja inte ba bo i ett stort vitt rum med en säng i mitten?!

and so the lion fell in love with the lamb

GUD vad tiden flyger förbi när man är inne på twilightsweden.se och läser om new moon. VERRIS, TAGGARU?? TAGGARU?? jag taggar....


vad ska jag göra nu? jag har tre val:

1. plugga
2. se fame
3. läsa lite new moon



it's nothing at all




hej på er! rätt skönt att sluta klockan tio på måndagar, gick till skolan, gjorde matteprov och gick hem. rätt skönt alltså. nu ska jag ta tag i mitt liv, göra uppgifter jag ej gjort och skicka in. puss puss från lilla mig.

lissnar på: perfect day - lou reed bland annat

DAGENS OUTFIT HE HE




känner mig lite sailor idag. blå vitt svart, blå vitt svart, blå vitt svart. kolla vilket fint kollage jag fick till också, he he he....... klockan sju rullar jag mot fredrik, ska kolla på skräckfilm och äta snask. gotteeelliigott. och KOLLA TOVE, jag har de högmidjade skjortsen som du gillar. bliru glad nu?? va?? va??

nu ska jag läsa in lite matte snabbt, har prov imorgon och det gick så dåligt på det förra så min mattelärare kom fram till mig förra lektionen o sa "visst satsar vi på bättre än G denna gång, vaa...?" jag ba; "jajjemen. det gör vi!" så nu kör vi.

Dansa Din Lilla Råtta

jag har kommit på mig själv med att inte uppdatera bloggen eftersom jag inte får några kommentarer. vilken ful liten tönt jag är. typ straffa er?! jaja jag har skärpt mig nu.

vad gör jag då? jo jag sitter här, ska göra mig fin, räkna matte, äta.....


.....nä satan vilket tråkigt blogginlägg, håll ut, i'll be back. senare.




i'll Be Your Mirror - Velvet Underground

hehe dagens låt. jag har alltid undrat varför man ska skriva låtnamn med stor bokstav i början av varje nytt ord. det är ju fult. "Hej Jag Heter Matilda. Vad Gör Du? Okej Samma Här, Hejdå."

nu ligger tjurungen och ritar



-

midsommar på kallax med min älsklings-claudia









gullis


ser att min framtida man julian casablancas (2006 var han det.) har släppt ett soloalbum, lite poppigare än the strokes dock. men ja gillart! jag och virror satt i bilen o dansade till hans låt 11th dimension nyss.

http://www.myspace.com/lillatilda

hehe kolla där, mitt svar på "Jag skulle vilja träffa." .... Juuuuuliaaaan...

missbruk o judar


ser att virror har några böcker i sin väska, jag drar fram dom o tittar. tre stycken böcker är om barn o tonåringar med missbruk i familjen, och en är denna. virror......?


1.2.1

jag kan ju inte vara annat än glad en kväll som denna. så därför tänker jag inte vara nåt annat än glad. även fast jag har en miljon saker på hjärnan som gör mig allt annat än glad.
men jag glömmer det ikväll och fokuserar mig på att städa rummet, och sedan bjuda över claudia på té o mammas nybakta bröd och bara mysa i snövädret.







favvolåt of the day: Robotboy - Robyn

Hej

är inte på topp just nu men jag försöker mitt bästa, oki?
eller nä, det gör jag inte.
jag skiter ju i det.






men jag kan ju låtsas att allt är bra, vi ser hur länge det håller.



/M

hej



hej

jag o becki åt nyss kroketter o chicken nuggets, he va gött kan ja lååva.
jajjemensan

hej

you can youtube me


kolla va fina mina naglar e då

i övrigt har jag slutat för en och en halv timme sen. höll på att komma försent i morse också, eftersom att jag o fredrik kollade på paranormal acticity igår och googlade det efteråt och läste om alla tre olika slut  ( ja, och det sämsta slutet är med på den filmen man laddar hem, sen finns det myyycket värre slut... tex när hon (SPOILER) skär av sig halsen och grejer. ) så kunde jag knappt sova inatt, vaknade flera gånger och bara stirrade ut i rummet och när jag kollade på klockan var den sex på morgonen.

tillslut kom mamma o väckte mig sex över åtta, jag börjar halv nio. men kom ändå inte sent och har räknat matte flitigt i en timme nu på morgonen!



frääääscht - där är min nyaste spotifylista om ni vill ta er en titt på den, jag vet inte riktigt hur man länkar så jag har säkert gjort fel...


Fortsättning på influesadebatt eller vad man ska kalla det

själv så tycker jag att denna influensaepidemin som pågår är fjantig, det kan bero på att jag inte vet så mycket om den, javisst. och det kan mycket väl vara så att vaccinet är farligare än sprutan, det tror jag verkligen. media blåser upp influensan o skrämmer upp alla människor. jag menar, jag har aldrig i hela mitt liv blivit drabbad av någon influensa, men ändå tar jag sprutan mot en influensa som förmodligen inte heller hade drabbat mig. varför? för att lugna ner min mamma. varför måste jag lugna ner henne? för att hon kollat på nyheterna o läst expressen och blivit rädd.

titta på statistiken:
antal döda i mexico (april): 159 stycken
antal invånare i mexico (2006): 108 300 000 stycken

...och det var i mexico som svininfluensan var som störst, om jag har rätt? jävligt få dödsfall för att vara stället där influensan bröt ut o skapade världskaos, herregud.
det är ju löjligt.

vet ni hur många människor som dör i trafiken varje år? betydligt fler än antal dödsfall i svinunfluensan iallafall. men det är klart det inte uppmärksammas, nej, det är ju inte lika spännande som nån mystisk influensasjukdom.

man ska inte vara så jävla rädd jämt, ta det tidningarna skriver med en nypa salt bara. so what om jag har sprutat in kvicksilver i min kropp, så länge mamma är nöjd o glad.


klart vi duschar ihop...



...vi gör ju allt ihop, jag o claudia

when you can fuck forever, you can fuck everybody



hahah!!!! erik tipsade om denna, jag är fan taggad på att se den. är det ens på riktigt?! är det inte photoshopat bara?
twilightporr, jag vet att claudia också är sugen på att se den....

HALLÅÅÅÅÅ

HA! kan nu meddela att armvärken är så gott som borta.

gu så nice, inte fasen dog väl jag av den där sprutan. (ironiskt om jag hade dött inatt efter att ha skrivit detta inlägg)







hehe gissa vem

hehehehehehe

har fått krya på dig presenter iallafall! nya högtalare från pappa och nagelack+alla twilight böcker (dock på svenska...:( ) av mig själv! det känns bra.

nu blir det te o twilight <3<3<3<3<3<3<3<3 hehehehe

hehehehehe



också lyssnar jag på ray lamontagne
han aeger

JAAAAAA

det känns som att någon har slagit med en hammare på min arm 40 gånger!
och tydligen går det inte att ringa o sjukanmäla så jag får ÄNNU mera ogiltig frånvaro!



tummen upp fan, verkligen!


!!

debatt!!!! kom igen då hit me with your best shot


"DEAD MAN WALKIIIING"

alltså, "Andreas", jag vet verkligen ingenting om svininfluensan eller vaccinet, mer än att folk dör av både det ena o det andra. vill därför inte tala varmt eller kallt om det eller ta ställning, men nu har jag iallafall sprutat in det i min arm och det gör ont som fan och därför är jag lite irri. Du vet väl fasiken inte nåt heller, har säkert bara kollat statistiken på aftonbladets hemsida och därefter dragit en slutsats. vi får väl tänka på mig som en liten testkanin, dör jag inte av vaccinet så dör jag väl av influensan, dö ska jag ju ändå göra.


såååå, stay tuned my love! följ med på min svin-resa.

kolla disken i hörnen blää



såhär fin blev han i håre, vill du ha hans nummer eller???

whacenu pussycat


fatta hur handikappad jag känner mig.......
stackars mamma som har såhär ont i armen jämt.....

ska iallfall klä mig och gå o köpa present åt julia bylund, pussicaten fyller år idag. klippte iallfall min bror igår! han blev råfin, jag är så jävla bra. hehehe. nä men seriöst jag är asbra.

dag 1


hej alla goa. här tog jag spruta igår.

och högre än såhär kan inte jag ha min arm, då gör det svinont. så jag är hemma idag. NA NA NANANANA (ret ljud för dig som inte fattar) nä men serri, känns ba dumt att gå dit med denna värk eftersom vi bara har praktiska ämnen idag.

och till "Andreas" som kommenterade om sprutan, jag ville egentligen inte ta den och jag vet att det är en massa skit i det som inte bör vara i kroppen, men efter att jag blivit tillräckligt uppskrämd med citat som "det här är bara början..." "snart börjar en epidemi...." "tre dödsfall hittills..." så valde jag att trycka in en lång jävla spruta i min arm.


nu räknar jag bara ner dagarna tills jag kommer börja gå som ett sär.
har ni sett den videon på youtube/kenzas blogg? fyfasiken. dag tio var det hon började gå konstigt? dag ett är kommen....

kom ba


tja här är min klass, eller, detta är frisör el o vvs i samma bild. hehe mmm..

förövrigt ligger jag här o väntar på mat och på att biverkningarna ska börja kicka in. har nämligen tatt svinis-sprutan idag, så snart kommer jag nog inte kunna röra mig ur fläcken. feber, diarre, ångest, huvudvärk: WELCOME TO MY BODY.

NY TRÖJA


titta va bra jag är på att blogga!!!

här är min nya tröja!! från carlings. har nya leopardvantar också, men jag hittar bara ena så jag misstänker att den andra försvann nån gång igår.

fina ögonbryn o ful hårfärg

oj satan i helvete vad ni har slutat kolla in här!
statistiken ba sjunk o sjunk!?!



här får ni en bild från i somras att p*lla till, jag tycker det är kul att vi typ posar likadant där. hehe. kolla vad fina ögonbryn jag hade där också, tacka lindas mamma anna för det. ful färg i håret hade jag också. just klippt av det hade jag gjort. japp det hade jag.

RSS 2.0